Sign in to follow this  
Thijs053-NL

Dinertrain Falliet

Recommended Posts

Bij vonnis van de Rechtbank Limburg, locatie Roermond, d.d. 6 augustus 2019 zijn in staat van faillissement verklaard de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Railpromo B.V., Railpromo Fleet Services B.V. en Lucatu B.V. met benoeming van mr. S.J.O. de Vries tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. Maurice Winkels tot curator.

 

Mogelijk bent u als crediteur betrokken bij een of meer van voornoemde faillissementen. In dat geval kunt u uw vordering indienen via onze website: https://www.lxa.nl/nl/indienen-vordering/.

Het kan ook zijn dat u een of meer kaartjes heeft gekocht via www.dinnertrain.eu. Dinner Train is een van de handelsnamen van Railpromo B.V. U heeft dus een of meer kaartjes gekocht bij Railpromo B.V. Als gevolg van het faillissement kunnen en zullen er tot nader order geen treinritten plaatsvinden. Dat betekent dus dat u de gekochte kaartjes voor de treinritten die op korte termijn plaats moeten vinden (of al plaats hadden moeten vinden) niet verzilverd kunnen worden.

De komende dagen/weken zullen in het teken staan van het onderzoeken of een doorstart mogelijk is. Daarbij zal tevens worden onderzocht of zowel de geannuleerde als de nog geplande treinritten alsnog uitgevoerd kunnen worden. Zodra hier duidelijkheid over bestaat zult u hiervoor door of namens ondergetekende worden bericht. Mocht u interesse hebben in een doorstart dan kunt u een e-mail sturen naar mauricewinkels@lxa.nl.

Op dit moment kunnen wij u niet van meer informatie voorzien. Het heeft dan ook geen zin om telefonisch dan wel schriftelijk contact op te nemen. Mocht u desondanks toch een (dringende) vraag hebben dan kunt u die stellen door een e-mail te sturen naar: dinnertrain@lxa.nl. Afhankelijk van het aantal e-mails kan het zijn dat de beantwoording van uw vraag op zich laat wachten. Wij vragen hiervoor op voorhand uw begrip.     

©LXA.nl 


View full Artiekelen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this