Sign in to follow this  
  1. What's new in this club
  2. Voor de zekerheid is er ook nog even getest met een TGV om te kijken of de perrons op goede afstand ligt! en dat is zo. Deze route is ook mogelijk om de TGV om te leiden.
  3. Langzaam maar zeker komt alles! De test is gedaan met Belgische treinstellen. En dit werkte ook goed! De Volgende Steden liggen in V1 in België Belloi Bliksehoeve Casterlé Puttekomheide Briviolle Loppem Montignies Daussois Lichteart Winkelberg Batria De LTreinen zouden op alle stations stoppen De IC Treinen zouden op een paar stoppen door de weeks. Op een zaterdag dienst stopt de IC Niet in Loppem, Lichteart, En zou wel stoppen op de rest. Hier onder de lijst! Belloi Bliksehoeve Casterlé Puttekomheide Briviolle Loppem Montignies Daussois Lichteart Winkelberg Batria ICnummer is 15** L Trein Nr is 36** De route Belgie -> Nederland is +/- 31,5 KM Tot de aansluiting centraal punt. in V2 gaat de route naar Frankrijk. (+/- 190 KM van het centrale punt tot de grens.) In V3 Wordt frankrijk verder afgemaakt. In V4 zou er een HSL Komen tussen Frankrijk en Nederland Via belgië. Deze zou ongeveer 324 KM lang worden en heeft 3 stations. In V5 word de route afgemaakt hoe die dan ligt! uiteindelijk in V6 komt duitsland er ook in!
  4. Bezig met de omgeving richting frankrijk De andere kant komt nog
  5. Een fictieve route die uiteindelijk door 4 landen gaat rijden Belgie Nederland Duitsland Frankrijk We hopen dat dit gaat lukken ?
  6.